Mediagon

O nama

Agencija za nekretnine Pro primo projekt je specijalizirana tvrtka za poslovanje nekretninama i kao takva licencirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te svi agenti i članovi uprave imaju položen stručni ispit.

Agencija za nekretnine Pro primo projekt je tvrtka koja postoji i uspješno djeluje već 8 godina, nudi i niz korisnih dodatnih besplatnih usluga koje našim klijentima olakšavaju prodaju, kupnju, zakup ili najam, kuće, stana ili poslovnog prostora te im omogućuje bolje snalaženje na tržištu nekretnina.

Neke od najvažnijih dodatnih usluga za klijente su tržišne procjene nekretnina, marketing te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije kako bi nekretnina bila što atraktivnija.

Klijentima koji potražuju nekretninu, prezentiramo ponudu prema njihovim potrebama, organiziramo razgledavanje nekretnina, dajući pri tome mnoštvo informacija te ukazujemo pažnju na najbolje prilike.

Cilj nam je da svakom klijentu olakšamo odluku, u isto vrijeme štedeći njegovo dragocijeno vrijeme.

U transakcijama prati nas tim pravnih stručnjaka koji sastavljaju ugovore kako bi klijenti bili sigurni u transparentnost posla.

Agencija za nekretnine Pro primo projekt pažnjom dobrog gospodarstvenika traži priliku za prodaju stana, kuće, zemljišta ili poslovnog prostora oglašavajući nekretnine na vlastitoj Web stranici, na najposjećenijim tražilicama i u tiskanim medijima, te proaktivno nudeći nekretnine vlastitoj širokoj mreži dugogodišnjih klijenata.

Agencija za nekretnine Pro primo projekt počela je s poslovanjem već 2008.g. Nastajanje agencije poklopilo se s počecima najveće ekonomske krize u posljednjih 30 godina što je posebno pogodilo tržište nekretnina. Bez obzira na kolaps tržišta nekretnina agencija Pro primo projekt je uspješno savladala tržišne izazove fokusirajući se na izvrsnost te stvaranje zadovoljnih klijenata.

Tijekom proteklog razdoblja posebno smo investirali u obrazovanje i stručno usavršavanje cijelog tima te smo danas poznavaoci svih trendova koji oblikuju tržište nekretnina.


Podaci o firmi

Naziv: PRO PRIMO PROJEKT d.o.o. za usluge
Skraćeni naziv: PRO PRIMO PROJEKT d.o.o.
Sjedište: Srednjak 21 , 10000 Zagreb
OIB: 58990432592

Trgovački sud u Zagrebu Tt-08/4053-2 MBS: 080651133
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti

članovi uprave: Alen Novosad direktor, zastupa društvo samostalno i pojedinačno
oslovni račun otvoren kod Zagrebačke banke d.d. Zagreb, Paromlinska 2
IBAN HR2823600001102013665, Zagrebačka banka

Društvo ispunjava uvjete za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina, upisano u registar posrednika u prometu nekretnina.

Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta Klasa:UP/I-330-01/11-01/151;Ur.br:526-05-01-01/2-11-2

Osiguravateljsko društvo: ADRIATIC osiguranje d.d.
Broj police: OV0682920544


Pro primo projekt:
  1. Opći uvjeti poslovanja
  2. Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača
  3. Pravilnik o obradi i začtiti osobnih podataka
  4. Informacije o obradi podataka
  5. Privola
Izdvajamo iz ponude
Hitno tražimo
HITNO potražujemo nekretnine svih vrsta.
web element
Developed by Vemax  |  Početna |  O nama |  Prodaja |  Kupnja |  Najam |  Kontakt |